Digiera valmistaa web- ja mobiilisovellukset nopeasti ja kustannustehokkaasti tarpeidesi mukaan. Nykyaikaiset teknologiat mahdollistavat monien asioiden tekemisen hybridisovelluksina ilman, että tarvitsee tehdä kalliita ja kehitykseltään hitaita natiivisovelluksia. Lisäksi valmiisiin verkkosivustoihin voidaan lisätä tuki PWA-sovellukselle (Progressive Web App), joka mahdollistaa sivuston käytön mobiililaitteissa sovelluksen tavoin ja tekee sivustosta nopeammin toimivan. Erityisesti verkkokaupoille tämä mahdollisuus tarjoaa suuria etuja. PWA:t tukevat kuitenkin vain mobiililaitteen verkkoselaimen ominaisuuksia, joten jos halutaan monipuolisempaa käyttöä, niin silloin vaihtoehtona on sovelluskaupoista jaeltavat natiivit sovellukset. Natiiveina mobiilisovelluksina voidaan toteuttaa esimerkiksi erilaisia kanta-asiakassovelluksia "leimakortteineen", erilaisia viestintäsovelluksia sekä digitaalisten julkaisuiden lehtikirjastoja.

Nykyään mobiililaitteiden käytöstä tapahtuu jopa 90 % sovelluksien sisällä (lähde Yahoo! Developer Network), joten sovellukset tarjoavat suuria mahdollisuuksia saada lisää ja ylläpitää asiakassuhteita.

 

Kanta-asiakassovellukset

Mikäli haluat sitouttaa asiakkaasi tehokkaammin, niin kanta-asiakassovellus on valintasi. Sen avulla voit lähettää viestejä asiakkaillesi esimerkiksi ajankohtaisita tarjouksistasi. Sovellukseen voidaan liittää myös esimerkiksi kanta-asiakaskortti ja kerran tai useammin kivijalkamyymälässä käytettäviä tarjouskuponkeja.

 

Tapahtumasovellukset

Jos järjestät vaikkapa pientäkin tapahtumaa, niin sovelluksesta on suuri apu viestintääsi kävijöille. Esimerkiksi viime hetken ilmoitukset, aikataulut ja niiden muutokset, tapahtuma-alueen kartat ja navigointi tapahtuma-alueelle onnistuvat mobiilisovelluksen avulla huomattavasti helpommin ja varmemmin kuin esimerkiksi sosiaalisen median kautta, jonka uutisvirtaan viestisi hukkuu helposti eikä tavoita kävijöitäsi.

 

Promootiosovellukset

Promootiosovellukset ovat apunasi esimerkiksi messuilla, joissa haluat esitellä tuotteitasi tai palvelujasi esimerkiksi tabletilta tai kiinteältä standiltä. Mukaan voidaan upottaa vaikkapa 360° videoita tai tuotekuvia havainnollistamaan asioita tarkemmin.

 

Koulutussovellukset

Koulutuksillesi ja kursseillesi sovellukset tarjoavat tavan käyttää materiaalejasi helposti missä vain. Sovellus voidaan tarvittaessa kytkeä erilaisiin oppimisympäristöihin (LMS) ja niihin voidaan upottaa esimerkiksi erilaisia interaktiivisia koulutusmateriaaleja. Sovellukseen voidaan myös upottaa tarvittaessa myytäviä tuotteita, esim. kirjoja perinteisessä tai digitaalisessa muodossa. Sovellukset ovat myös erinomainen tapa julkaista lapsille materiaalia interaktiivisessa muodossa.

 

Lehtikirjastot

Lehtikirjastosovellusten avulla voit jaella digitaalisia julkaisujasi käyttäjille helposti ja vaivattomasti sekä ilmoittaa kun uusi julkaisu on saatavilla. Julkaisut voivat olla maksuttomia tai maksullisia irtonumeroita ja tilauksia. Tarvittaessa myös digijulkaisujen tilaukset voidaan yhdistää printtilehden tilauksiin joko hintaan kuuluvana tai lisäarvopalveluna. Tarvittaessa julkaisuista voidaan esimerkiksi tehdä monikieliset versiot, jolloin lukijakuntasi ja markkina-alueesi koko muuttuu oleellisesti.

 

Verkkokaupat

Verkkokauppoihin soveltuu erinomaisesti PWA-teknologia, jolloin pystyt viestimään asiakkaillesi esimerkiksi uusista tuotteista tai tarjouksista (myös tavallisten verkkosivujen käyttäjille). Sivustot latautuvat mobiililaitteille selainversiota vauhdikkaammin ja ovat ikonin takana kotiruudulla.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan millainen sovellus ja millaisella teknologialla palvelisi sinua ja asiakkaitasi parhaiten.

 

 

Mobiili- ja PWA-sovellukset

 

 

Ota yhteyttä