Digiera - Mobiili- ja web-sovellukset nopeasti ja kustannustehokkaasti

Oppaasi digitaalisessa maailmassa

Mobiili- ja websovellukset

Huviin ja hyötyyn.

Digiera valmistaa web- ja mobiilisovellukset nopeasti ja kustannustehokkaasti tarpeidesi mukaan.

Nykyaikaiset teknologiat mahdollistavat monien asioiden tekemisen hybridi- tai websovelluksina ilman kehitykseltään hitaita natiivisovelluksia.

Valmiisiin verkkosivustoihin voidaan lisätä tuki PWA-sovellukselle (Progressive Web App), joka mahdollistaa sivuston käytön mobiililaitteissa sovelluksen tavoin ja tekee sivustosta nopeammin toimivan. Erityisesti verkkokaupoille tämä mahdollisuus tarjoaa suuria etuja. 

Natiiveina mobiilisovelluksina voidaan toteuttaa esimerkiksi erilaisia kanta-asiakassovelluksia "leimakortteineen", erilaisia viestintäsovelluksia sekä digitaalisten julkaisuiden lehtikirjastoja.

Nykyään mobiililaitteiden käytöstä tapahtuu jopa 90 % sovelluksien sisällä (lähde Yahoo! Developer Network), joten erilaiset mobiili- ja websovellukset tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia lisätä ja ylläpitää asiakassuhteita ja hankkia uusia asiakkaita.

Kanta-asiakassovellus

Jos haluat sitouttaa asiakkaasi tehokkaammin palveluihisi, niin kanta-asiakassovellus on valintasi.

Sen avulla voit lähettää viestejä asiakkaillesi esimerkiksi ajankohtaisita tarjouksistasi ja siihen voidaan liittää myös esimerkiksi kanta-asiakaskortti ja kivijalkamyymälässäsi käytettäviä tarjouskuponkeja.

Tapahtumasovellus

Jos järjestät vaikkapa pientäkin tapahtumaa, niin sovelluksesta on suuri apu viestintääsi kävijöille.

Esimerkiksi viime hetken ilmoitukset, aikataulut ja niiden muutokset, tapahtuma-alueen kartat ja navigointi tapahtuma-alueelle onnistuvat mobiilisovelluksen avulla huomattavasti helpommin ja varmemmin kuin esimerkiksi sosiaalisen median kautta, jonka uutisvirtaan viestisi hukkuu helposti eikä tavoita kävijöitäsi.

Ota mobiililaitteet haltuusi.

Ota yhteyttä