Toteutamme perinteiset mainostoimistopalvelut, kuten esimerkiksi logosuunnittelun ja painetut aineistot haluamaasi tarkoitukseen optimoituna oli kyseessä sitten painettu lehti, esite, mainos, käyntikortti, itse tulostettava materiaali tai liikelahja, niin värit ja painojälki toistuvat sellaisina kuin ne on tarkoitettukin. Toteuttamamme aineistot herättävät huomiota, erottuvat joukosta ja houkuttelevat lukijaa ottamaan ne käteensä sekä tutkimaan tarkemmin. Perinteiselle mainonnalle ja paperijulkaisuille on aina paikkansa ja me toteutamme sen mieleenpainuvasti.

Tarvittaessa välitämme myös laadukkaat ja edulliset painopalvelut käyntikorteista aina suurtulosteisiin ja tekstiilipainatuksiin asti.

Asiakkaidemme verkkosivustoista teemme aina lähtökohtaisesti uniikkeja eli verkkosivustojen ulkoasun teemme aina alusta lähtien toiveiden mukaisesti, emme siis käytä mitään valmiita sivupohjia. Sivutot luodaan myös teknisesti niin, että niillä on paras mahdollinen hakukonenäkyvyys heti sivujen julkaisusta lähtien. Samoin responsiivisuus on aina mukana sivustoissa, eli sivusto on luettavissa parhaalla mahdollisella tavalla myös mobiililaitteissa. Sivustot voidaan myös luoda mobiililaitteiden osalta PWA-sovelluksiksi, jotka mahdollistavat esimerkiksi markkinointiviestinnän sivuston käyttäjille ja sivuston toiminnan sovelluksen tavoin mobiililaitteissa.

Sivustoilla voidaan ottaa käyttöön erilaisia markkinoinnin automaation työkaluja, jotka tehostavat markkinointiasi.

Mikäli taas jo olemassa olevan sivustosi näkyvyys verkossa ei ole siellä missä sen pitäisi, niin suoritamme myös SEO- eli hakukoneoptimointia. Sivuston teknisen rakenteen lisäksi käymme läpi tarvittaessa myös sisällön, jolla on suuri merkitys sivuston näkyvyyteen.

Jos haluat mieleenpainuvaa, raikasta ja nykyaikaista näkyvyyttä sekä haluat erottua eduksesi, niin ota yhteyttä.

 

Digieran mainostoimistopalvelut - mieleenpainuvaa, raikasta ja nykyaikaista näkyvyyttä

Digieran verkkosivustot ja verkkokaupat - käyttäjäystävällisiä ja näyttäviä kokemuksia

 

 

Ota yhteyttä