Digiera - Mainostoimisto, jonka avulla erotut

Oppaasi digitaalisessa maailmassa

Mainostoimisto, jonka avulla erotut

Tarjoamme perinteisten mainostoimistopalveluiden lisäksi kattavan valikoiman digitaalisia työkaluja, joilla markkinointisi saadaan täysin uuteen vauhtiin, ja joiden avulla erotut eduksesi. 

Emme tarjoa samoja perusratkaisuja jokaiselle, vaan jokainen asiakaamme ansaitsee itselleen räätälöidyt ratkaisut, näyttävän ulkoasun ja parhaimman mahdollisen näkyvyyden itselleen ja tuotteilleen kanavissa, joissa on järkeä. 

Turhaa emme tarjoa.

Printti

Perinteisemmät mainostoimistopalvelut, kuten esimerkiksi logosuunnittelun ja painetut aineistot, toteutamme haluamaasi tarkoitukseen optimoituna oli kyseessä sitten painettu lehti, esite, mainos, käyntikortti, itse tulostettava materiaali tai liikelahja, niin värit ja painojälki toistuvat sellaisina kuin ne on tarkoitettukin. 

Toteuttamamme aineistot herättävät huomiota, erottuvat joukosta ja houkuttelevat lukijaa ottamaan ne käteensä sekä tutkimaan tarkemmin. Perinteiselle mainonnalle ja paperijulkaisuille on aina paikkansa ja me toteutamme sen mieleenpainuvasti. Välitämme myös laadukkaat ja edulliset painopalvelut erilaisille materiaaleille toteutettuna käyntikorteista aina suurtulosteisiin ja tekstiilipainatuksiin asti.

Verkkosivustot ja 
-kaupat

Asiakkaamme ansaitsee olla uniikki: Ulkoasun teemme alusta lähtien toiveiden mukaisesti, emmekä käytä mitään valmiita sivupohjia. Sivustot luodaan myös teknisesti niin, että niillä on parhaat mahdolliset edellytykset hakukonenäkyvyydelle. 

Nykyään valtaosa verkkosivuvierailuista tapahtuu mobiililaitteilla, joten responsiivisuus on oletuksena aina mukana rakentamissamme sivustoissa, eli sivusto on luettavissa parhaalla mahdollisella tavalla myös mobiililaitteissa. Sivustot voidaan myös luoda mobiililaitteiden osalta myös AMP-muotoon (Accelerated Mobile Pages) tai PWA-sovelluksiksi (Progressive Web App), joka soveltuu esimerkiksi verkkokauppojen yhteyteen erittäin hyvin.

Markkinoinnin automaatio, 
kyselyt ja analytiikka

Verkkosivustoille voidaan yhdistää monenlaisia markkinoinnin automaation työkaluja, jotka tehostavat myyntiasi ja markkinointiasi.

Voimme toteuttaa myös laajojakin kyselyitä tai markkinatutkimuksia työkaluillamme ja tuloksista saat kattavan analytiikan nopeasti ja helposti tulkittavassa muodossa. Tarvittaessa tulokset voidaan viedä myös muihin ohjelmiin analysoitaviksi.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukonenäkyvyys ei enää nykypäivänä ole helposti saavutettava asia, vaan se vaatii työtä paljon. Monet ennen merkitykselliset seikat ovat menettäneet merkityksensä lähes kokonaan ja uusia huomioon otettavia asioita on tullut todella paljon lisää.

Luomamme sivustot ovat valmiiksi teknisesti optimoituja, jotta edellytykset hakukonenäkyvyydelle olisivat olemassa, mutta myös itse sivuston sisällöllä on suuri merkitys.

Jos siis koet, että hakukonenäkyvyytesi ei ole kunnossa, niin ota yhteyttä ja katsotaan mitä asialle voidaan tehdä.

Muut palvelut

Videotuotanto, valokuvaus, oma pilvitallennuspalvelu, CRM-järjestelmä, oppimisympäristö tai oikeastaan mikä tahansa muu markkinointiin tai verkkoon liittyvä?

Ja mikäli emme jostain syystä pysty itse tarvitsemaasi toteuttamaan, niin laajan kumppaniverkostomme kautta se onnistuu varmasti, joten kannattaa kysyä.

Tehdään sinusta mieleenpainuva.

Ota yhteyttä