Digiera - Digitaaliset julkaisut - Lehdet, esitteet, kirjat ja oppimateriaalit

Oppaasi digitaalisessa maailmassa

Digitaaliset julkaisut

Lehdet, esitteet, kirjat ja oppimateriaalit

Digiera tekee digitaalisia julkaisuja joko näköisversioina tai uudelleen taitettuina multimedialla ja interaktiivisilla sisällöillä rikastettuina elämyksinä, jotka voivat sisältää esimerkiksi videoita, ääntä, animaatioita, linkkejä ja muita vuorovaikutteisia materiaaleja.

Interaktiiviset digitaaliset julkaisut ovat visuaalisesti näyttäviä, toiminnallisia ja tarjoavat aivan uudenlaisia  lukuelämyksiä. Digitaalisten julkaisujen avulla erotut varmasti massasta ja tavoitat helposti uusia lukijoita niin kotimaassa kuin muuallakin maailmassa kieliversioinnin avulla.

Rakentamamme julkaisut toimivat kaikilla laitteilla ja ne voidaan jaella joko verkossa tai esimerkiksi mobiilisovelluksen avulla. Julkaisut voivat olla lukijalle ilmaisia, tai maksullisia irtonumeroita ja tilauksia. Tarvittaessa maksulliset lehdet voidaan liittää myös esimerkiksi paperiversioiden tilauksiin.

Digitaaliset kirjat voidaan luoda joko perinteisessä Epub2-muodossa tai vuorovaikutteisuuden mahdollistavassa Epub3-muodossa ja oppimateriaalit tehtävineen voidaan kytkeä myös LMS-järjestelmiin Scorm- tai Tincan-rajapintojen kautta, jolloin oppimateriaalin käyttäjän edistymistä ja suorituksia voidaan seurata.

Ja jos perinteiset Powerpoint-presentaatiot tuntuvat kuluneilta, niin voimme tehdä myös niistä aivan uudenlaisia versioita, jotka eivät jätä katsojaansa tai esittäjäänsä kylmäksi.

Visuaalinen ja vuorovaikutteinen sisältö

Digitaalinen julkaisu erottuu joukosta ja tarjoaa elämyksellisen käyttökokemuksen lukijalle, oli kyseessä sitten lehti, esite, kirja tai oppimateriaali. 

Julkaisu sisältää haluamasi ominaisuuksia, kuten esimerkiksi videoita, ääntä ja animaatioita sekä interaktiivisia mainoksia.

Käytännössä vain mielikuvituksesi on rajana.

Mitään sivumäärärajoituksia ei ole, joten esimerkiksi painotuotteesta yli jäänyt kuvamateriaali voidaan hyödyntää digitaalisessa julkaisussa.

Anna julkaisullesi uusi elämä.

Ota yhteyttä