Digiera tekee digitaalisia julkaisuja joko näköisversioina tai erikseen taitettuina multimedialla ja interaktiivisilla sisällöillä rikastettuina elämyksinä, jotka voivat sisältää esimerkiksi videoita, ääntä, animaatioita, linkkejä ja vuorovaikutteisia materiaaleja. Interaktiiviset digitaaliset julkaisut ovat visuaalisesti näyttäviä, toiminnallisia ja tarjoavat aivan uudenlaisia  lukuelämyksiä. Digitaalisten julkaisujen avulla erotut varmasti massasta ja tavoitat helposti uusia asiakkaita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Digitaaliset julkaisumme toimivat kaikilla laitteilla ja ne voidaan jaella joko verkossa tai oman mobiilisovelluksen kautta. Julkaisut voivat olla joko ilmaisia tai maksullisia irtonumeroita tai tilauksia. Tarvittaessa maksulliset lehdet voidaan liittää myös esimerkiksi paperiversioiden tilauksiin.

Digitaaliset kirjat voidaan luoda joko perinteisessä Epub2-muodossa tai vuorovaikutteisuuden mahdollistavassa Epub3-muodossa. Oppimateriaalit tehtävineen voidaan kytkeä myös LMS-järjestelmiin Scorm- tai Tincan-rajapinnan kautta, jolloin lukijan edistymistä voidaan seurata.

Myös jos perinteiset Powerpoint-presentaatiot näyttävät kuluneilta, niin voimme tehdä niistä aivan uudenlaisia versioita, jotka eivät jätä katsojaansa tai esittäjäänsä kylmäksi.

Mahdollista on myös luoda monikielisiä julkaisuja, jotka laajentavat lukijakuntasi ja markkina-alueesi täysin uusille lukemille.

 

Digitaalisten julkaisuiden etuja:

 

Visuaalinen ja vuorovaikutteinen sisältö

Digitaalinen julkaisu erottuu joukosta ja tarjoaa upeita lukuelämyksiä. Julkaisuun voidaan upottaa haluamasi ominaisuudet, kuten videoita, ääntä ja animaatioita sekä interaktiivisia mainoksia. Vain mielikuvitus on rajana.

 

Uusia ansaintamahdollisuuksia

Julkaisussa mahdollisesti olevista mainoksista saadaan näyttävämpiä ja toiminnallisempia. Verkosta voidaan tuoda julkaisuun automaattisesti vaihtuvia mainoksia, ja lukijat voidaan ohjata suorilla linkeillä suoraan mainostajan verkkosivuille.

 

Miellyttävä lukukokemus kaikilla laitteilla

Digitaaliset julkaisumme toimivat tarvittaessa kaikilla laitteilla. Lukukokemus on aina paras mahdollinen, oli käytössäsi sitten tietokone, tabletti tai puhelin. Lehteä ei tarvitse zoomailla ja navigointi on helppoa.

 

Tehokkaat julkaisukanavat

Sovelluskauppojen, verkkokirjakauppojen ja verkkosivujen kautta tavoitat entistä laajemman yleisön. Kieliversioinnin avulla ulottuvillasi on helposti myös globaali lukijakunta.

 

Tietoa lukijoista

Kävijätilastojen avulla saat tarkat tiedot siitä, mikä lehtesi tai mainoksesi sisällössä kiinnostaa ja miten lukijasi käyttäytyvät lukiessaan sisältöä. Saat tiedot lukijamääristä, käydyimmistä sivuista sekä klikatuimmista videoista ja verkkolinkeistä.

 

Eroon paino- ja jakelukuluista

Verrattuna perinteisen median jakelukustannuksiin, digijulkaisun jakelukustannukset ovat hyvin minimaaliset, maksat vain palvelintilasta missä julkaisua säilytetään.

 

Toteutamme digitaaliset julkaisut toiveidesi mukaiseksi. Hoidamme julkaisun suunnittelun, teknisen toteutuksen ja toimituksen. Saat käsiisi heti käyttövalmiin tuotteen nopeasti ja vaivattomasti.

 

Elämykselliset digitaaliset julkaisut: lehdet, esitteet, kirjat ja oppimateriaalit

 

 

Ota yhteyttä